Meer informatie?

06 53 139 123

 

Contact

Werkwijze Veegservice

Van Galenveegservice Holland B.V. zorgt er met eigen transportmiddelen voor dat de veegwagens op de plaats van bestemming komen. De meeste machines zijn selfsupporting, dus hoeven niet apart vervoerd te worden.

 Onze gekwalificeerde medewerkers zorgen er voor dat ieder project schoon wordt opgeleverd. Het grondig reinigen is niet het enige wat opvalt in onze dienstverlening. Van Galenveegservice Holland B.V. is zeer flexibel, we denken mee met onze opdrachtgever en staan 24/7 paraat.

 

Vegen en reinigen

Een schone oplevering eist de inzet van het allerbeste materiaal. Wij werken daarom onder andere met RAVO-compactveegwagens; hooggewaardeerde machines, sterk, ongeëvenaard wendbaar en met een enorme zuigkracht. Van Galenveegservice Holland B.V. komt ook op plaatsen die moeilijk bereikbaar zijn. We reinigen moeiteloos parkeerhavens, vliegvelden, woonerven en fietspaden. De inzet van een klein of groot materiaal is afhankelijk van uw project. Op zoek naar een voordelige partner voor uw veegwerkzaamheden? Ontdek het zelf!

 

Klik hier om naar contact pagina te gaan.

 

     

van Galen Veegservice Holland B.V.

Postadres kantoor:

Dorpsstraat 126

3274 BE Heinenoord

 

Bedrijfslocatie:

Langeweg 1C

3274 ZG Heinenoord

 

U kunt ons bereiken via:

M. +31-6-53139123

T. +31-(186)-602286

E. info@veegservice.nl

 

Privacyverklaring